HOME

Alkalizujúci džbán na vodu



Alkalizujúci džbán na vodu
Charakteristika: elegantný dizajn vhodný do dverí chladničky.

Objem: 2l

Životnosť zásobníka: 2500-3000l

max. ORP: -200mV

pH max 7,8-10

príslušenstvo:1x filter




Cena džbánu:


zákaznik: 55,- EUR, KR partner: 49,-EUR
Filter na 1/2 roka: 11,- EUR

Popis produktu

Alkalická voda vyrábaná pomocou jednotlivých zariadení:

  • Alkalického energetického NANO pohára
  • Džbánu na výrobu alkalickej vody
  • Ionizátora vody
  • Tyčinky na výrobu alkalickej vody
  • Tyčinky vodu len alkalizujú a ORP menia len mierne. Nádoby a alkalický energetický pohár ako i ionizátor vody do vody dodávajú viac elektrónov, čo sa prejavuje výraznejšie záporným oxidačno- redukčným potenciálom takejto vody. Najsilnejší výkonom je samozrejme ionizátor.

    Funkcia takejto vody:

    • 1. hydratácia, uvoľňovanie toxínov, alkalizácia tela, taká voda má aj antioxidačný účinok, bojuje proti voľným radikálom, dodáva telu tak potrebné elektróny, zvyšuje pH vody na 7,8-10. Takáto voda napomáha obnove acidobázickej rovnováhy tela. Redukujú sa aj ťažké kovy ako olovo. Klesá meď, zinok ale aj chlór vo vode. Znižuje sa tvrdosť vody. Klesajú organické znečistenia a pesticídy v procese úpravy vody minerálmi. V konečnom dôsledku napomáha detoxikácii tela neutralizáciou kyslých odpadov, ktoré sú príčinou množstva diagnóz – rakovina, diabetes, artritída, tráviace ťažkosti – zlepšuje peristaltiku čriev, osteoporóza, dna. Zlepšuje absorbciu výživných látok do tela, metabolizmus a imunitný systém. Napomáha pri udržiavaní línie a chudnutí.
    • 2. Výsledky pH a ORP závisia od pH a ORP vstupnej vody a doby pôsobenia minerálov na vodu. Teda čím dlhšie je voda v kontakte s minerálmi, tým vyššie pH sa dosiahne a tým viac elektrónov voda získa / záporný ORP /.
    • 3. Ak voda chutí príliš ostro, rozrieďte si ju neupravenou vodou.
    • 4. Snažte sa vyrábať si toľko vody, koľko v kratšom časovom intervale 2-3 hodiny vypijete.
    • 5. Minerálne náplne sú vhodné ako finálna úprava vody z ionizátorov vody nižších parametrov na navýšenie pH a počtu elektrónov s krátkym časom úpravy vody v trvaní 2-3 minúty. Voda z vodovodu potrebuje na zmenu vlastností 10-15 minút.
    • 6. Doporučujeme pitie 2l alkalickej na elektróny bohatej vody denne. Ale začnite najprv s pol litrom denne a v priebehu dvoch týždňov sa dopracujte na 2l denne.

    Všetky tieto prostriedky obsahujú náplň zloženú z:

    takzvaných turmalínových guličiek, ktoré

    • vyrábajú záporný potenciál /ORP /
    • redukujú chlór
    • uvoľňujú dlhšie infračervené vlny

    V Číne, kde sa produkty vyrábajú tieto guličky častokrát označujú ako turmalínové guličky. Boli testované vo France Organisation for Technical conformity center v Paríži a spĺňajú 1935/2004EC a EN ISO 8442-2:1998 a výstupy ťažkých kovov v použitých materiáloch a guličkách sú nedetekovateľné.

    Dohromady sa tak vytvára efekt:

    • Uvoľňovanie vodíka
    • Úpravy pH nárastom zásaditosti vody
    • Voda získava záporné ióny
    • Vode klesá ORP potenciál, získava elektróny
    • Zmenšuje sa veľkosť klustrov vody, má tak lepšiu schopnosť hydratovať ale aj rozpúšťať
    • Pohlcuje sa chlór

    Životný štýl a riadenie acidobázickej rovnováhy:

    Kontrola pH ranného moču a riadenie skladby potravín v pomere 70% zásadité a 30% kyslé umožní zlepšiť stav vášho zdravia ešte viac.

    Čínsky názor na účinok rôznych potravín a zvyšovanie alebo znižovanie pH organizmu je v nasledujúcej tabuľke:

    Paradox znamená, že hoci je citrón kyslý, jeho výsledný efekt je zásaditý. Hoci je cukor sladký, výsledok je kyslý. Hoci destilovaná voda je neutrálna, výsledok je kyslý, odoberá telu zásady.


    pH 10 1000x viac zásaditý

    Silne ionizovaná alkalická voda, surový špenát, červená kapusta, karfiol, cibuľa, citróny, uhorky, morské riasy, asparágus,

    pH 9 100x viac zásaditý

    Olivový olej, mango, baklažán, šalát, sladké zemiaky, čučoriedky, kiwi, melóny grepy, repa, zelenina

    pH 8 10x viac zásaditý

    Jablká, jahody, mandle, paprika, avokádo, paradajky, medovica, čerstvé obilie, huby, čerešne, pomaranče, marhule, broskyne banány

    pH7 neutrálny

    Ľudská krv / pH7,3-7,4/, väčšina vody z vodovodu, margaríny, čerstvo nadojené mlieko, oleje okrem olivového

    pH 6 10x viac kyslý

    Mlieko, jogurt, ovocné džúsy, fazuľa, ryža, ustrice, kokos, ryby z chladných vôd, vajíčka, losos tuniak, čaj, kakao

    pH 5 100x viac kyslý

    Osolené maslo, ryžové koláčiky, pivo cukor, lentilky, zavárané ovocie, destilovaná voda

    pH 4 1000x viac kyslý

    Káva, väčšina orieškov, slivky, mlieko so zvýšeným obsahom tuku, krémové syry, popkorn, hovädzie mäso

    pH 3 10 000x viac kyslý

    Jahňacie, čierny čaj, čokoláda,ocot, víno, mäkkýše a kôrovce, pečivo, spracované – procesované jedlá, sóda, tabak, syry, jedlá z mikrovlnky